Я вирішив, що куплена мною дача ідеально підійде для проживання мого сина та онука. Але те, що оголосила моя мати, позбавило мене мови.

Після віходу дружини на той світ я переїхав з просторої двокімнатної квартири до однокімнатної. А ось мій син після свого розлучення та оформлення опіки над моїм онуком побажав переїхати на дачу, де вже кілька років проживала моя 65-річна мати. Не маючи можливості розмістити їх у своїй малогабаритній квартирі, я вирішив, що дача, яку я давно купив для своїх батьків, ідеально підійде також для сина і онука.

Advertisment

Однак моя пропозиція натрапила на відмову матері, яка, природно, мене сильно спантеличила. А невдовзі я дізнався, що вона вже три місяці живе в цьому будинку з вдівцем – своїм старим знайомим. Засмучений її рішенням поставити нові відносини вище сім’ї, я дізнався, що вони планують одружитися, що, природно, могло поставити під загрозу майно, яке я вважав сімейним надбанням.

Коли я зустрівся з нею, бажаючи захистити наші сімейні інтереси, вона звинуватила мене в тому, що я відмовив їй у щасті, і заборонила з’являтися в її будинку. Приголомшений і відчуваючи себе зрадженим, я подумую про судовий позов, не в змозі змиритися з її зневагою до сімейних зв’язків і впливом такого підходу на мого сина та онука.

Advertisment

Leave a Comment