Юрій вирішив допомогти Каті та вдав її хлопця перед мамою дівчини. Але лише після відходу мами він усвідомив дещо дуже важливе

48-річного Юрія покинула дружина. Після цього він став черствим та замкнутим. Щоправда, колеги Юри вважали, що він ідеальний чоловік, хороший кандидат у чоловіки, гарний, працьовитий, але не був готовий до нових відносин. Минуло вже сім років. Юрко також працював в автошколі і не хотів нічого змінювати.

Advertisment

 

 

 

Катя була молодою, життєрадісною дівчиною. Але батьки та родичі набридли їй питаннями про шлюб та дітей, адже їй було вже 31, треба було поспішати, тому дівчина переїхала з рідного міста. Їй була потрібна робота, адже скоро треба було nлатити за квартиру. Вона за оголошенням пішла в автошколу, адже мала 12-річний стаж, а іспит вона склала на відмінно, і зарnлата була задовільною.

 

 

 

– Катерино, ласкаво просимо до нашого колективу. Перші два тижні ви будете як пасажир разом з Юрієм Олександровичем, а потім уже самостійно проведете заняття. Ці два тижні задалися нелегкими, адже Юра був мовчазний, лише зрідка видавлював із себе коментарі на кшталт: «Ну куди ти дивишся? Так можна й ава рійну ситуацію спровокувати! Але незабаром усе закінчилося, і Катя почала займатися своїми першими учнями. Вона проводила свої заняття вечорами, здебільшого із зайнятими учнями, тому вони з Юрою навіть не бачилися у школі.

 

 

 

Одного вечора Каті зателефонувала її мама. – Доню, я завтра приїжджаю, готуйтеся з твоїм молодим чоловіком зустрічати мене і приймати. – Добре мама. Чекатимемо, — відповіла Катя і почала ридати. Вона була впевнена, що в школі одна, тож не стримувала свої емоції. – Що трапилося? – раптом звідкись з’явився Юрій, – чого розплакалося, дурість несусвітня? – Ой, я думала, тут нікого немає.

 

 

 

– Є, я. Що трапилось? Катя знову заnлакала. Вона розповіла Юрію, що в мами хво ре серце, а вона збрехала перед від’їздом, що переїжджає до свого хлопця, і що в них все серйозно. – Дзвонила мама, сказала, що завтра буде тут, а я одна. Її серце не витримає – сказала Катя і закрила обличчя долонями. Юрій посміхнувся. – Дурна, сама створила собі nроблему. Але якщо потрібно, я можу підіграти. – Правда? Вони зустріли маму на вокзалі, потім провели вечір разом. Мама, здається, була задовільна Юрієм, він поводився скромно і ввічливо.

 

 

 

Вони провели разом тиждень. Юрій навіть ночував у Каті, щоб мама не запідозрила. – Юрочко, бережи мою донечку. Доню, ти в надійних руках. Прощайте,— сказала мати, увійшовши у поїзд. Після того, як поїзд зрушив, Катя подивилась на Юру. – Я засмутилася, зараз заnлачу. – Знову nроблему вигадала? – Так, здається, я заkохалася. – Кажу ж, дурна. Не треба завчасно засмучуватися, може це взаємно. Катя та Юра почали по-справжньому зустрічатися. Незабаром Юра зізнався, що він у першу хвилину їхнього знайомства заkохався в неї по вуха.

Advertisment

Leave a Comment